Tel.:
China De industriële Rekken van de Staalopslag fabrikant
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Professioneel Idee voor Extra Ruimte

Thuis

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Een paar woorden over ons
1 2 3 4

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Korte inleiding

 

Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd wordt opgericht in 2011 en het is een professioneel pakhuis en een logistisch materiaalbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van, de productie van en het installeren van opslagmateriaal en het pogen de rendabele en ruimteoplossingen van de gebruiksopslag voor alle klanten wereldwijd te verstrekken. Wij hebben de vierkante meters van over5,000 fabrieksgebied en meer dan 100 bekwame personeelsleden, met inbegrip van 8 ervaren R&D-ingenieurs. 

 

Met vele jaren van het harde werk, hebben wij onze producten niet alleen in binnenlandse markt, maar ook in internationale markt populair gemaakt. Wij hebben het lof van de klant van huis en in het buitenland gewonnen.

 

Wij zullen houden verlenend de beste producten en de beste dienst aan klanten. Deel ons doel aan „kwaliteit eerst, belangrijkste de dienst“ en ontwikkel samen, en creeer een bloeiende toekomst.

 

Al onze producten en verrichting zijn ISO: verklaarde 9001, en al onze rekken/goedgekeurd door SGS bedrijf. opschorten die worden.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Merken : Zhijia

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 4,000,000-5,000,000

Opgericht Jaar : 2000

Export pct : 70% - 80%

geschiedenis van het bedrijf

Ondernemingstijd: het jaar van 2000
Geregistreerde activa: 5,000,000 (RMB)
Personeelsaantal: 120-150 mensen
Hoofdproducten: Pakhuis het opschorten, de container van het draadnetwerk, het rekken systeem, platformvrachtwagen, hulpmiddelkabinet


Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

 

bedrijfsdiensten

Wij zullen gebruikers het ontwerp, de productie en de installatie, de projectleiding, de opleiding en de naverkoopdienst binnen de gehele periode aanbieden tot wij het volledige het rekken systeem overbrengen, die allen bij de de dienstwaaier van het project。 betrokken zijn

 

Wij zullen uw bedoelingen en doelstellingen (met inbegrip van de van bouwperiode en kosten structuur) als basis van ontwerp zetten. Naast deze, zullen wij en analysize altijd al materiële distributie, het werkprocessen betreffen,
producten, opslag, vervoerfaciliteiten en lay-out-met elkaar in verband brengende gegevens door u worden voorgesteld die. Met het overwegen van een verscheidenheid van architecturale en ruimteconcepten, selectie van opslagmethodes de vergelijking en evenals het overwegen van specifiek
behoeften van klanten, zullen wij een algemeen programma opstellen dat voor onze klanten door de bovengenoemde feiten en de gegevens te gebruiken het meest geschikt is. Onze oplossing is gebaseerd bij de strenge analyse, en het kan het aan u nauwkeurig tonen dat hoeveel de oplossing zelf uw vereisten kan aanpassen, die kunnen waarborgen dat u het beste het rekken systeem kunt kiezen. Wij doen ons beste klanten aan behoeften voldoen, en ondertussen hechten wij groot belang om beschikbaarheid, veiligheid en ergonomieprincipe uit elkaar te plaatsen. Terwijl het ontwerpen van de structuren, zullen wij ook attente brandbeveiliging, verrichting en bijbehorende kanaal, verlichtings en airconditioningsfaciliteiten.

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

 

De naverkoopdienst en behoud van onze faciliteiten:

 

Van bij het begin aan het eind, zijn wij geëngageerd aan het aanbieden van klanten de betere pre-sale en naverkoopdienst, die pogen ervoor te zorgen dat de klanten zonder problemen het rekken kunnen gebruiken, kunnen wij een perfect systeem van de naverkoopdienst opzetten, en wij kunnen klanten van uitvoerige technische ondersteuning voorzien.


1.Normal gebruik van het rekken

 

wij zorgen ervoor dat wij uw bedrijf van rekken het van uitstekende kwaliteit zullen voorzien, nadat wij een contract met uw bedrijf hebben ondertekend. Slechts in de voorwaarde dat wij kunnen waarborgen dat het gehele plankensysteem normaal en volledig volgens de ontwerpvereisten kan worden gebruikt, zullen wij het rekken aan uw bedrijf leveren.

 

2.Spare delen en de naverkoopdienst

 

Na levering, zal het rekken drie jaar als garantieperiode hebben. Tijdens deze periode, zal het bedrijf de vrije naverkoopdienst verlenen. Tijdens de garantieperiode, waarborgen wij de overeenkomstige geschikte en snelle naverkoopdienst in de voorwaarden van defect of noodzakelijke vervanging van stukken. Wij zullen bij de scène aankomen
binnen 48 uren nadat wij een vraag naar functieprobleem hebben ontvangen dat niet door gebruikers kan worden opgelost, en voor de gemeenschappelijke functieproblemen, kunnen wij hen binnen 24 uren in de scène oplossen. In drie jaar, d.w.z. garantieperiode, zullen wij regelmatig naar de gebruiker een inspectie en een onderhoud gaan hebben voor het rekken.


Na garantieperiode, kan de specifieke de dienstmanier door allebei worden besproken die aan de stroom sidesaccording

voorwaarden om te rekken. Ons bedrijf zal onderhoudsopties verstrekken, en wij zijn zeker om de hoogste niveaudienst te verlenen

Bedrijfteam

Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd attachs veel belang voor het teamgebouw en de werkende geest van het verdedigerteam. Het bedrijf heeft een volledig u-beheersprogramma, dat uit u, R&D, FINANCIËLE INGENIEUR bestaat, INGENIEUR, QC, WAREHOUSE&-VERZENDING, PRODUCTIEsecties.

 

De mededeling is efficiënt en efficiënt onder al sectie, dit laat het geheel toe samenwerkend op een hoog rendementmanier.

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTDBeijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
NO.6, Chongde-Road, Cuntou-Dorp, Hengli-Stad, Dongguan-Stad, de Provincie van Guangdong.
Tel.:86-0769
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit De industriële Rekken van de Staalopslag Leverancier. © 2017 - 2020 industrialsteelstorageracks.com. All Rights Reserved.